neděle 9. října 2016

Týdenní výtah z anglického fóra

Souhrn dění a diskuzí v anglické části fóra Armored Warfare v týdnu k 9.10.2016

Tentokrát se nedělo nic extra zajímavého o čem bych hned neinformoval, ale pár myšlenek tam mají :-)

Samozřejmě se všichni vztekají jaktože ještě nemají v garáži IS-7 a platinové bedny.

Máme málo tanků - k mému překvapení to hodně lidí hraje jako sběratelskou hru.

Hra je moc rychlá - poměrně zajímavý poznatek, že s ohledem na značnou rychlost hry se špatně taktizuje. Je to v souladu s tím co psali vývojáři, že tanky umírají moc rychle a bude se s tím něco dělat. V návrzích hráčů bylo posílení pancíře, zrušení raket za jízdy a změna RNG. Prvotní diskuze byla utnuta logickým poznatkem - přizpůsobte se.

PvE hráči si stěžují na tanky stále se objevují vedle nich a za nimi. Ano, oprava proběhla a je to nyní daleko lepší než bývalo. Mimochodem na RU serveru mají jinou AI botů, většina lidí má s nimi co dělat i na medium.

Jak to bude s přesností po její změně? Prostě přejdeme na jiné buildy a styl hraní.

Má cenu si rychle koupit B1 Draco? Ne, počkejte až bude rozhodnuto co s ním. Osobně bych ho rád viděl jako jinak nedostupné vozítko ponechané pro ty co už ho mají, protože je to zábavné trollítko.
Když jsme u toho Draca, víte že pár ranami municí SAPOM-ER do kopulek MBT můžete pozabíjet celou posádku a střílením do čelního skla CRABa to jde i na ránu? (otestováno a opravdu to jde)

3 komentáře:

  1. Nevím proč furt ti pve hráči brečí. Včera jsem dal po dlouhé době dvě bitvy na hard a pohoda. Boti blbí jak noha, hezky jsem si nastřílel. Jinak už by to chtělo nějaké nové td a lt. Mbt nejsou hračky pro mě

    OdpovědětVymazat
  2. Garrthe vzal bys do Global Operations raději Draco nebo modifikované CENT120 ??? Díky za odpověď. Mám sice otevřené tokeny jak ze Strykera tak z CENT120, ale jen 15 mega tak vážím s výhledem na budoucno a bude to má první IX... Současný stav PTS i PVE je před balancem nesměrodatný.... Dík za názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoznacne Draco, ale budou ho rusit tak neodemykat dokud nevime co a jak ... s Dracem jsem byl jedina 9 v tier 10 GO a nasekal jsem 30.000 dmg ...

      jinak nikdy nic nezkazis leopardem :-)

      Vymazat