pátek 7. října 2016

Centauro 155 mod na PTS

Před restartem serveru se na PTS na chvilku objevilo Centauro 155, bohužel jsem po smazal nahrávané video kde jsem ho ukazoval (po restartu serveru se na PTS nedostanu vůbec, čili video o Globálních operacích nebude).
Každopádně bylo stejné jako jsme si ho pamatovali. Na výběr je u něj ze dvou herních stylů podle používané munice. Jeden způsob je na klasické TD se Sabrinou a HE municí (zhruba 300-500 poškození do čehokoli při neprobití, při probití ~1200 poškození) nebo jako LT s Freyou (druhá munice HEAP ~1200 poškození a 350mm průbojnost), obojí s nabíjením lehce pod 10s.
Teď se zeptáte proč to nehrát jako TD s municí co má dobrou průbojnost na tier 8. Kvůli přesnosti. Jako TD se dá hrát jen se Sabrinou + retrofity na přesnost (Arieta a Leo 2), má to jen velitele a řidiče, čili na úpravu pomocí schopností posádky zapomeňte. Tím dosáhnete přesnosti 0.11 (s posádkou na úrovni 1, ale není člen posádky co by to ovlivnil) a s takovou přesností se trefovat weakspoty na dálku prostě nedají, jste rádi že vůbec trefíte tank.

Žádné komentáře:

Okomentovat