neděle 9. října 2016

Momentální problém hry - scouti (názor)

Díky nedávným změnám raket se logicky čím dál víc objevují recon vozidla s raketama (respektive je zázrak potkat vozítko bez nich). To je ten problém - lidi zjistili že mají takové camo a díky raketám takové poškození, že nemá cenu je hrát jinak než jako TDčka.
A nyní se dostáváme k jádru - když v nepřátelském týmu bude to samé vozítko, klidně i raketové ale bude spotovat a mít retrofity na dohled, váš tým končí a neuděláte s tím absolutně nic. Nové změny autokanónů jsou super, ale k čemu když je nikdo nepoužívá? Jen budou trpět vozidla na nich závislá jako Warrior (což stejně není scout) a problém bude stejný.

Řešení je jednoduché - řada recon vozidel od Wölfli by nedostávala expy a peníze za poškození, ale dvojnásobek za spot. Ať si vozí jakou zbraň chtějí, ale ať dělají svoji roli!
Tím by se dal vyřešit kompletně problém rolí vozidel, třeba MBT a TD by spot dmg vůbec neměla, ale 2x za poškození, zbytek bez změny.
Každé vozidlo by tak bylo nuceno dělat to co dělat má.

6 komentářů:

  1. S tím se nedá jen než souhlasit. V momentě změny systému spotu na 700 metrů a úpravou reloudu raket se s toho stala zákopová válka jinak nevídaných rozměrů viz Wiesel, VBR a dál. Krásně je to vidět na tý nový mapě Frontline, kde si všichni najedou na horizont.

    OdpovědětVymazat
  2. Warior ma dostat rakety ak sa nemylim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ma, ale nema camo na to aby je pouzil jako ty malinkat auticka

      Vymazat
  3. Boli časy keď recon vozidlá mali zmysel:
    http://imgur.com/a/ywJCF

    Ale teraz to vyzerá skôr takto:
    http://imgur.com/a/9R97M

    Od určitého času to išlo so mnou dole vodou :/

    Buď sú to tie zmeny v hre, alebo za to môže môj vstup do CZP :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Momentálně mám větší spot dmg než scouti, protože většina trčí vzadu nadržení do někoho pustit raketu a jezdím s lt svítit. Ovšem v momentu kdy enemy team má inteligentního scouta, který chápe k co má dělat je výsledek skoro jistá výhra enemy.

      Vymazat
  4. TD spot DMG moc nepotřebují na vyšším tieru to dělá stejně minimum - př PortStorm bylo spousta TD ve hře tak jsem jel nasvěcovat pod kopec s CENT120 což se mi i dařilo, ovšem jen spot a pak se okamžitě schovat za skálu jinak by mne rozsekali, takže reálně jsem za tuto nevděčnou úlohu, (kdy ta skalka dostala takovou DMG, že by už musela být na písek....) nedostal stejně nic a kdybych si zakempil jak ostatní byl bych na tom líp... MBT nějakou spotDMG potřebují, jinak už je nikdo z pelechu TD nevytáhne.... Ale ti scouti by měli dostávat 3-4x odměn za spot oproti ostatním, aby se jim to jednoduše vyplatilo víc než odměna za pár odpálenejch raket... No uvidíme ten rebalanc a kdo vlastně a zda bude mít smysl spotovat v GO, kde zatím je to hlavně face to face...

    OdpovědětVymazat