čtvrtek 3. listopadu 2016

Ani náhodou sbohem :-P

Takže vážení přátelé, dohodl jsem se na spolupráci s Excalibur.cz, kde budu psát o AW a WoWS.
Čili kdo chce nejnovější informace zpracované mou maličkostí, najde je zde http://excalibur.cz/armored-warfare/.

Čeština bude i nadále podporována ze všech sil.
Blog si nechám jen pro názory a podněty nepublikovatelné na Excalibur.cz.

A protože mám z toho dobrou náladu, tak si zasoutěžíme!
Chci po vás replaye s vtipnými momenty z jakéhokoli herního módu. Mohou být v neomezeném množství, ale je tu 1 vstupenka do soutěže na jednoho člověka.
Replaye posílejte na můj e-mail garrth464@gmail.com a to do konce měsíce a pak jako vždy bude losování a z videí nějaká kompilace.
Ceny jsou následující legendární Steam hry - F.E.A.R 2, Limbo, Lumino City, Broken Age a Titan Souls.

EDIT: od 6.11. soutěž rozšiřuji o vtipné obrázky ze hry

3 komentáře:

  1. Rozšířit obzory, zvětšit publikum není na škodu, ale celé WoT.cz je plné zarputilých hráčů WoTka, hádek, urážek na obranu WG "soudím že se každý večer modlí směrem k Minsku" . Drtivá většina WoTkařů zapomněli, jak to bylo s WoT na začátku - stejné jako nyní s AW a módy na každý prd, tak jen klikají myší a aimbot se postará sám. Nicméně kdo chce, cestu si za Tebou najdou všichni normální.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, gratuluji Ti a držím palce.

    OdpovědětVymazat
  3. GRATULACE !!! A pozvednout úroveň ex wot.cz i oživit Excalibur (kde ty papírový časy jsou) je pořádná výzva. Úroveň AW na wot.cz byla mizivá tím jak tam bylo ještě míň info než na ofiko fóru navíc s křížkem po funuse a tak hráči AW tam přestali chodit (a přestali i hrát, ale to je jiná píseň na jiné důvody) tak tam zbylo jen poměřování her o ničem. Takže stavíš spíš na bažině než zelené louce, ale držím palec !

    OdpovědětVymazat